Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#دارو
#کاسکو
#ایران
#مفاصل
#کمر درد

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

آیا چشم پزشک در جمع هست ؟ دوست من مشکل گل مژه داره، اما به شدت عفونی و قرمز شده، دارو خانه قطره آنتی بیوتیک داد اما تغییری نکرده و نگرانه که بدتر بشه، چند روزه و گل مژه داخل چشم هست و بسیار آزار دهنده
2021-05-09 16:04:00 #Canada [پزشک] پزشکی

آیا چشم پزشک در جمع هست ؟ دوست من مشکل گل مژه داره، اما به شدت عفونی و قرمز شده، دارو خانه قطره آنتی بیوتیک داد اما تغییری نکرده و نگرانه که بدتر بشه، چندین روزه داخل خود چشم و بسیار آزار دهنده
2021-05-09 16:06:00 #Montreal [پزشک] پزشکی

تقریبا دو سه روزی هست (یک شنبه ) که بازوها و بدن همسرم پر از جوشهای ریز شده ... خیلی نگرانیم ، دلیلش چی میتونه باشه ؟ چند روز پیش از پودرهای پروتئین کاسکو کمی مصرف کرد ولی بهش گفتم دیگه نخوره ، الان چند روزی میشه نخورده اما هنوز خوب نشده ... ممکنه از کبد باشه ؟
2021-01-21 16:55:19 #Montreal [پزشکی][دارو][کاسکو ][کبد] پزشکی

لطفا چشم پزشک حاذق ایران اگر میشناسید معرفی کنید.(فوری باشد).ممنون.
2018-12-18 18:52:00 #Canada [پزشک] پزشکی

با خدمت پزشکان من مشکل دیابت دارم ومتفورمینم که از ایران آوردم تمام شده به کلینیک مراجعه کردم ولی دکتر گفتند با حتما قبلش آزمایش بدم لطفا منو راهنمایی کنید کجا باید این آزمایشها رو در مونترال بدم
2021-08-28 18:49:00 #Canada [پزشک] پزشکی

برای ارتروز ومفاصل چه دارویی را پیشنهاد میکنید . گلوکز امین داروی مناسبی هست ؟ در ضمن من حدود ۲۵ درصد پوکی دارم ودر حال حاضر یه قرص ماهی یه دونه مصرف میکنم . وهم نگران ارتروز هستم . ایا باهم ارتباطی داره ؟
2021-01-19 11:35:44 #Montreal [پزشکی][قرص ماهی ][ارتروز ][بیماری][پوکی استخوان] پزشکی

هفته هجده بارداری هستم. احساس میکنم که به شکم بند نیاز دارم کمی کمر درد و دل درد دارم چون وقتی شکممو میبندم بهتر میشم. شکم بندی میشناسید که خوبه به من معرفی کنید ؟
2021-05-21 16:35:47 #Montreal پزشکی

دکتر پوست و فیزیوتراپ خوب برای کمر درد وحشتناک سراغ دارید؟ممنون میشم راهنمایی کنید
2020-12-29 09:51:25 #Toronto [دکتر پوست][فیزیوتراپی] پزشکی

پسر من ۸ سالشه و از ۴ روز پیش یک سری علائم مثل گرفتگی بینی و آبریزش و سرفه داره تب و بدن درد اصلا نداره دو روز پیش تست کرونا هم داد که منفی بود ظاهرا یک سرماخوردگی معمولی هست اما پسر من یه حالت آلرژی به خود سرماخوردگی داره که وقتی این اتفاق می افته تا یکی دو ماه سرفه میزنه و معمولا گلوش چرک میکنه توی ایران معمولا درمانش قرص زادیتن برای سرفه و آنتی بیوتیک بود اما توی کانادا فکر میکنم به این راحتی آنتی بیوتیک تجویزنمیکنن میشه راهنمایی بفرمایید چکار میشه کرد یا چه دارویی مصرف کنه تا زودتر بهبودی ح
2021-10-11 12:51:00 #Montreal

و دوست من تازه از ایران اومدن و در قرنطینه هستن گلودرد شدید دارن تستشون منفی بوده از طرفی هم همین اواخر کرونا گرفته بودن برای این مشکلشون پیشنهادی دارید؟ باید با کجا تماس بگیرن؟ یا اگر دارویی برای گلودرد خوب هستن ممنون میشم اسم دارو رو بفرمایید.
2021-09-13 07:41:00 #Montreal

وقت بخير همسر من سنگ كليه داشتن و دكتر اورژانس يه نامه داد واسه إرجاع به اورلوژيست اگه كسي از دكتر اورولوژيست تو مونترال ميشناسه ممنون ميشم راهنمايي كنين
2021-10-08 09:54:00 #Montreal

برای ارتروز ومفاصل چه دارویی را پیشنهاد میکنید . گلوکز امین داروی مناسبی هست ؟ در ضمن من حدود ۲۵ درصد پوکی دارم ودر حال حاضر یه قرص ماهی یه دونه مصرف میکنم . وهم نگران ارتروز هستم . ایا باهم ارتباطی داره ؟
2021-01-19 11:35:44 #Montreal پزشکی[پزشکی] [قرص ماهی ] پزشکی[ارتروز ] پزشکی[بیماری] پزشکی

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Montreal

هفته هجده بارداری هستم. احساس میکنم که به شکم بند نیاز دارم کمی کمر درد و دل درد دارم چون وقتی شکممو میبندم بهتر میشم. شکم بندی میشناسید که خوبه به من معرفی کنید ؟
2021-05-21 16:35:47 #Montreal